Autoverzekering Goedkoopst

Autoverzekering goedkoopst

Welke autoverzekering is nou het goedkoopst? Op Assurantiesite.nl kom je daar snel achter. Vergelijk je premie op de pagina Autoverzekering Check.

Waar moet je op letten:

WA verzekering
Heb je alleen een WA dekking nodig dan hoef je de voorwaarden nauwelijks te vergelijken. WA staat namelijk voor wettelijke aansprakelijkheid, de dekking wordt door de overheid bepaald. De volgende punten hebben nog wel invloed op de premie:

  • Hoe minder kilometers je per jaar rijdt, hoe lager de premie.
  • Met opgebouwde schadevrije jaren wordt de premie lager. Bij ons mag je de schadevrije jaren van bromfiets gebruiken op een autoverzekering, lees hier meer over op de pagina: schadevrije-jaren-bromfiets-verzekering-meenemen

Wa-Beperkt Casco / Wa-Plus
Wil je brand, diefstal, storm en aanrijding met wild mee verzekeren, dan wordt het al verstandig om ook voorwaarden te vergelijken. Het eigen risico speelt een belangrijke rol in de hoogte van de premie. Bij het vergelijken zie je dit gelijk. Vind je bepaalde dingen belangrijk, laat ons jou dan adviseren, daar zijn wij voor.

Wa-Casco / Allrisk
Bij een allrisk dekking is de meest lage premie niet altijd een verstandige keuze. Zo is het belangrijk om te weten wat voor afschrijving een verzekeraar hanteert of heeft de verzekeraar een nieuwwaarde regeling. Ook terugval in no-claim korting is een belangrijk iets om na te gaan. Bij de ene verzekeraar heb je wel terugval bij vandalisme en bij de ander weer niet. Dit zijn zaken die je ook weer in de voorwaarden kunt vergelijken. Ook hiervoor geven wij je graag advies.

Vergelijk en bereken een autoverzekering hier